top of page

Partners

HR Academy Campangebeeld.jpg

HR Academy

HR Academy is er speciaal voor HR-professionals en functionarissen met personeelsverantwoordelijkheid. Want we hebben ons helemaal gespecialiseerd in kennisopleidingen op het gebied van human resources management. We weten hoe breed dat speelveld is en we kennen de veelheid aan onderwerpen waarvan u op de hoogte moet zijn.

 

Daarom helpt HR Academy u om in uw dagelijkse praktijk effectief te zijn en te groeien in uw vak. Daarvoor bieden we u hoogwaardige opleidingen om uw kennis op niveau te brengen én te houden. Van wet- en regelgeving tot strategie en beleid, online en op locatie.

HR Academy.png
FM Campangebeeld.jpg

F-Academy

F-Academy is gespecialiseerd in kennisopleidingen op het gebied van facility management. Geworteld in de dagelijkse praktijk kennen we de uitdagingen waar facility professionals voor staan en de onderwerpen waarop het vakgebied betrekking heeft.

 

Met hoogwaardige opleidingen en evenementen brengen én houden we uw kennis up to date. Zodat u in uw dagelijkse praktijk effectief bent en kan groeien in uw vak. Van normen en regelgeving tot strategie en beleid. Met open opleidingen en incompany en maatwerkprogramma’s,  online en op locatie.

F-Academy logo vierkant.png
bottom of page